Köp- och leveransvillkor

Köp- och leveransvillkor

Allmänt

Genom beställning på dalslandrunt.com godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Information och bekräftelse om köpvillkor, leverans och ångerrätt med mera meddelas i anslutning till beställningen i webbutiken på dalslandrunt.com.

Kontakt

Dalsland Runt
c/o Bozzanova AB
Sundsgatan 17
462 33 Vänersborg

Organisationsnummer: 556710-3881

E-post: info@dalslandrunt.com

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige: PayPal där du kan välja att betala med PayPal-saldo eller betal- eller kreditkort.

Genomfört beställning genererar en orderbekräftelse. En e-postbekräftelse skickas till angiven e-postadress i samband med beställning. Kontrollera så att inte bekräftelse hamnat ibland skräpposten.

Leverans och avbeställning

Om inte leveransdatum meddelas i samband med beställningen ska Dalsland Runt leverera varan inom 30 dagar. Som konsument har du rätt att häva köpet vid försening om ny föreslagen leveranstidpunkt inte godkänns.

Som konsument har du rätt att avbeställa fram tills att beställningen gått till leverans. En avbeställning efter att beställningen har gått till leverans kan innebära att du kan krävas på ersättning för eventuella kostnader i samband med beställningen.

Undersöka vara

Som konsument har du rätt att undersöka varor du köpt på dalslandrunt.com. Om du hanterar varan på ett oaktsamt sätt kan du bli ersättningsskyldig för eventuell värdeminskning om varan är tänkt att returneras.

Reklamation vid fel på vara

Om en vara är felaktig ska detta meddelas Dalsland Runt via e-post (info@dalslandrunt.com) så snart som möjligt, eller inom skälig tid (6 månader), så vi kan ersätta eller kompensera för varan. Vid godkänd reklamation står vi för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp.

Dalsland Runt tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada slitage eller vanvård.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning.

Ångerrätt enligt distansavtalslagen

Ångerfristen är 14 dagar från och med dagen efter att du som kund tagit emot varan. Om sista dagen i ångerfristen infaller på en lördag, söndag eller helgdag förlängs ångerfristen till nästkommande vardag.

Kunden ska:

  • bevisa att varan är köpt hos Dalsland Runt.
  • meddela Dalsland Runt via e-post (info@dalslandrunt.com) angående ångrat köp inom 14 dagar efter leverans.
  • skicka tillbaka varan till Dalsland Runt 14 dagar efter leverans.
  • stå för kostnaden av frakten för retur till Dalsland Runt.

Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt. Detta innefattar risken för att varan skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl och varan ska skickas som paket med möjlighet till spårning.

När ångerrätten inte gäller

Det finns undantag då ångerrätten inte gäller. Se produktbeskrivning om produkten omfattas av undantag.